Yrityshistoriaa


Raahen Tilausliikenne Oy on perustettu syksyllä 2008 jatkamaan Tilausliikenne K. Eilolan toimintaa. Yhtiömuodon muutoksessa vaihdettiin myös nimi kuvaamaan paremmin Raahen alueella tapahtuvaa tilausajoliikennettä.

Tilausliikenne K. Eilolan juuret juontavat vuoteen 2000, jolloin Kari Eilola perusti toiminimen tarjoamaan kuljettajapalveluja kuorma-auto- ja linja-autoyrityksille. Vuonna 2004 Eilola sai liikenneluvat, ja alkoi toimia kuljetusyrittäjänä. Saman vuoden helmikuussa yritykselle ostettiin ensimmäinen oma linja-auto.

Seuraavien vuosien aikana kysyntää alkoi olla aina vain enemmän, ja kalustoa piti hankkia lisää. Vuoden 2007 loppuun mennessä autoja oli jo neljä. Syksyllä 2008 Tilausliikenne K. Eilola rupesi ajamaan koululaislinjaa Siikajoella, sekä palvelulinjaa Raahessa.

Toiminimen muuttaminen osakeyhtiöksi tuli välttämättömäksi, ja Tilausliikenne K. Eilola jätettiin Raahen Tilausliikenne Oy:n aputoiminimeksi. Yrityksen toiminnan lähtökohtina on ollut alusta asti ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus. Nämä arvot säilyvät toimintamme perustana tulevaisuudessakin.